Tagrenovering

TagrenoveringDet danske klima slider hårdt på taget året rundt, og det er derfor vigtigt løbende at få efterset taget for revner, brud og utætheder hvor der kan trænge vand ind.

Er der utætheder skal de udbedres hurtigst muligt, da de kan medføre indendørs skader samt skader i tagkonstruktionen.

En mindre reparation er til tider nok, men sommetider er en egentlig tagrenovering påkrævet.

En renovering af et godt slidt tag giver mange fordele, bl.a. et nyt og flot indtryk til hele huset, og så ser det simpelthen flot og vedligeholdt ud.

Tilføjer man yderligere efterisolering af taget i forbindelse med tagrenoveringen, kan man både spare energi og penge på budgettet.

Tagrenovering med tagpaptag

Tagpap er ganske fleksibelt, og er derfor velegnet som materiale til tagrenoveringer. det besidder stor styrke og elasticitet, og kan generelt holde i mange år uden reparationer eller udskiftninger.

Med tagpap kan man opnå en superflot og anderledes tagprofil, og det findes også efterhånden i en del farver der matcher resten af bygningen. Selve strukturen kan være rustik eller f.eks. helt glat.

Er man interesseret i et mere nutidigt og moderne udtryk, kan der monteres lister, såkaldt listedækning, hvorefter tagpappet påmonteres ovenpå. Det kan gøres med både vandrette og lodrette markeringer, og ser meget stilfuldt ud.

Taget er den del af huset der udsættes for flest påvirkninger fra vejret og elementerne, og er en vigtig del af huset. Er der problemer, kan en tagrenovering derfor være påkrævet.

Få tagrenovering fra Linnée Tag inden skaden bliver for stor


Siden Linnée Tag så dagens lys i 2004 har vi været specialister i blandt andet tagrenovering.

Vi samarbejder med dygtige håndværksvirksomheder, som professionelt og effektivt renoverer dit tag.

Vi kan også tilbyde et jævnligt eftersyn af dit tag, så skader og utætheder opdages og repareres inden skaden bliver for stor. Det betyder, at din tagrenovering bliver mindre omfattende og dermed billigere.

Vores håndværkere er specialister i dette arbejde, så eventuelle småskader bliver hurtigt og effektivt udbedret, så snart skaden opdages.Vi løser alle typer opgaver.
Vi renoverer og udskifter tage, vi opsætter kviste og ovenlysvinduer, vi bygger tagterrasser og ombygger uudnyttede tagetager til brugbart boligareal.

Linnèe Tag

Kontakt info

22 45 08 04

Løkkevej 7, 5750 Ringe