Vi tilbyder pålægning af tagpap

Specialister i pålægning af tagpap

Pålægning af tagpap

Pålægning af tagpap er blevet yderst populært over de seneste par år. Det skyldes både fleksibiliteten med tagpap, samt at det er en billig tagløsning.

Tagpap er smidigt, og smidigheden gør, at der er mange muligheder med pålægning af tagpap. Tagkonstruktionen på nyere huse er mange gange udformet på en mere fantasifuld måde, og her passer tagpappet godt ind.

Man har også muligheden for en tagrenovering med tagpap, da det kan lægges oven på et eksisterende tag. På den måde spares tid med at fjerne det gamle tag, og skaffe sig af med det.

Tagpap med listedækning

Listedækning er tagpap, der lægges ovenpå en tagflade monteret med lister. Listerne skaber struktur på taget samt en flot form. Når regnen skal afledes fra taget, hjælper listerne også til.

Lægning af tagpap

Er du på udkig efter professionelle og effektive håndværkere, som er specialister i pålægning af tagpap, så kontakt Linnée Tag.

Vi har mange års erfaring i tagpap og tagdækning på Fyn – både på nybyggeri og hvis dit hus skal renoveres.

Lige siden Linnée Tag så dagens lys i 2004, har vi gjort vores bedste for at blive specialister i alle former for udlægning af bl.a. tagdug, renovering og vedligeholdelse af tag med ovenlysvinduer – og også i pålægning af tagpap.

Du kan altid være sikker på at få professionelt, holdbart og flot håndværk, når du bruger Linnée Tag.

Ring til os på telefonnummer 22 45 08 04 og få et tilbud på pålægning af tagpap på dit hus.